Toggle navigation
علیرضا یدوی
دانشگاه یاسوج
[English]
/ فارسی
ورود اعضاء
گروه آموزشی :
زراعت و اصلاح نباتات
دانشکده :
كشاورزی و منابع طبیعی
رشته تحصیلی :
دكتري تخصصي - زراعت و اصلاح نباتات
مرتبه علمي :
دانشیار
صفحه اصلي
بيوگرافي
برنامه هفتگی
دانلود فايل
ارتباط با استاد
سوابق اجرایی
طرح های پژوهشی
سمينارها و سخنراني ها
پايان نامه ها
تقديرنامه ها و افتخارات
اختراعات
انتشارات
طرح درس
پايان نامه ها
:: تأثیر منابع مختلف کود فسفره بر خصوصیات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) رقم پارسا
نام دانشجو :
صائب جلال پور
رشته دانشجو :
آگروتگنولوژی
نوع پایان نامه :
کارشناسی ارشد
تاریخ دفاع :
1401/07/22
نوع همکاری :
استاد راهنمای اول
کد پایان نامه :
1
×
ورود اعضاء
ورود
×
اطلاعيه ها و اعلانات
×
درباره نرم افزار