بسمه تعالی
خلاصه
طرح درس
عنوان
درس: روشهای آزمایشگاهی در فیزیولوژی گیاهان زراعی
دانشکده: کشاورزی |
گروه آموزشی:
زراعت و اصلاح نباتات |
مدرس: محسن موحدی دهنوی |
|
تعداد واحد: 2 |
نوع واحد: نظری5
عملی5 |
درس پیشنیاز: |
|
رشته: آگروتکنولوژی-فیزیولوژی گیاهان زراعی |
مقطع تحصیلی: دکتری |
سال تحصیلی: 14021 |
|
سال تصویب سرفصل در شورای برنامهریزی
وزارت: 96 |
تاریخ تأیید طرح درس در گروه: |
||
هدف کلی درس: آشنایی دانشجویان با دستگاهها و روشهای
اندازه گیری صفات فیزیولوژیک در آزمایشگاه
ردیف |
رئوس مطالب |
|
||||||
1 |
آشنایی با وسایل و
تجهیزات و مواد موجود در آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهان زراعی-اصول ایمنی در
آزمایشگاه |
|
||||||
2 |
آشنایی
با روشهای اندازهگیری کلروفیل و کارتنوئید برگ
|
|
||||||
3 |
آشنایی
با روشهای اندازهگیری پرولین و قندهای محلول برگ |
|
||||||
4 |
آشنایی
با روشهای اندازهگیری محتوای آب نسبی،
نشت الکترولیتها و پتانسیل آب برگ |
|
||||||
5 |
آشنایی
با روشهای تهیه محلول هوگلند و کشت بدون خاک |
|
||||||
6 |
آشنایی
با روشهای اعمال تنشهای اسمزی شوری و خشکی در محلول
هوگلند |
|
||||||
7 |
آشنایی
با روشهای اندازه گیری مالون دی
آلدهید برگ |
|
||||||
8 |
آشنایی
با روشهای تهیه عصاره گیاهی برای اندازه گیری عناصر |
|
||||||
9 |
آشنایی
با روشهای اندازهگیری سدیم و پتاسیم برگ |
|
||||||
10 |
استخراج روغن از
دانه با دستگاه سوکسله |
|
||||||
11 |
استخراج
اسانس با دستگاه کلونجر |
|
||||||
12 |
اندازه
گیری آنزیمهای آنتی اکسیدان-CAT |
|
||||||
13 |
اندازه
گیری آنزیمهای آنتی اکسیدان-SOD |
|
||||||
14 |
آشنایی
با روشهای اندازهگیری پروتئین محلول برگ |
|
||||||
15 |
آشنایی با تجزیه
و تحلیل داده های آزمایشی |
|
||||||
16 |
آشنایی با نوشتن
گزارش علمی حاصل از نتایج آزمایش |
|
||||||
منبع اصلی درس: |
دستورالعملهای به
روز مقالات علمی
|
|||||||
سایر منابع مورد استفاده: |
دستورالعمل آزمایشگاه فیزیولوژی گیاهان زراعی-تهیه شده توسط
مدرس درس |
|||||||
نحوه ارزشیابی : |
فعالیت کلاسی |
آزمونهای موضوعی |
آزمون میانی |
تمرینها |
پروژه و گزارش |
آزمون پایانی |
||
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
5 |
|||
سهم تقریبی هر ارزشیابی (%): |
|
|
|
|
100 |
|
||
مقررات درس: |
رعایت مقررات
آموزشی دانشگاه، اعم از حضور در آزمایشگاه و پیگیری اندازهگیری صفات فیزیولوژیک |
|||||||